[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W związku z uchwałą Gdańskiej Wojew. Rady Narodowej ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie przedłożenia do 5 lipca 1946 roku wykazów lokali.