[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W związku z uchwałą Gdańskiej Wojew. Rady Narodowej ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie przedłożenia do 5 lipca 1946 roku wykazów lokali.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdyni wz. (-) Modliński St. Wice-prezydent.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dnia 25 czerwca 1946 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła