Ostseebad Zoppot Danziger Strasse mit Gemeinde-Schule / Photogr. J. Faltin. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia widok ulicy Gdańskiej, obecnie Niepodległości (Danzigerstr.), w głębi widoczna szkoła dla dziewcząt, ok. 1910 r.