[Afisz. Incipit] Zbawa lotnicza w Grand-Hotelu-Sopot. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Sztrajfa informująca o zabawie 26.08.1950 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła