Wiara Maryi: najwyższy i trwały dar Ducha Świętego / Agnes Cunningham ; tł. Łukasz Kopaniak. - Cunningham, Agnes (1923-2025)
1. Tajemnica wiary Maryi. 2. Od Zwiastowania do Krzyża. 3. W stronę jutrzenki Trzeciego Tysiąclecia.