Wiara Maryi: najwyższy i trwały dar Ducha Świętego - Cunningham, Agnes (1923-2025); Kopaniak, Łukasz (1998)
1. Tajemnica wiary Maryi. 2. Od Zwiastowania do Krzyża. 3. W stronę jutrzenki Trzeciego Tysiąclecia.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Maria -- (matka Jezusa Chrystusa); Wiara; Mariologia; Teologia katolicka; Dary Ducha Świętego; Artykuł z pracy zbiorowej