Tylko samorząd - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz napis na tle czerwonego ceglanego muru.
W prawym dolnym rogu inicijały autora KD.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne