Bydgoska prowokacja! ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o pobiciu działaczy NSZZ Solidarność podczas sesji Wojewódzkiej Rady Narodowej 19 marca 1981 r. w Bydgoszczy i wyzwający do ogólnopolskiej gotowości strajkowej.