Polskie debiuty filmowe 1971. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1972)
Program II Ogólnopolskiego Przeglądu Filmów Gdańsk 16-20 lutego 1972 r.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża Żak -- druki ulotne; Kino polskie -- 1960-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.