Apel Zbigniewa Bujaka do wszystkich członków "Solidarności" - Bujak, Zbigniew (1954- ). ([S.l. : s.n., 1981)
Druk drugiego obiegu z okresu stanu wojennego.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne