[Afisz. Incipit] Zakończenie Tygodnia Strażackiego ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem imprez od 21-22.06.1947 r.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.