Ex Libris Von Wallmenich EF. - Förster, Eduard (1895)
W prostokątnej ramce w rokokowej bordiurze tarcza herbowa, u góry wstęga z napisem: Ex Libris, pod nią dwa putta, u dołu napis: Von Wallmenich. W prawym dolnym rogu inicjały aut. i data.