Wokół obrazowości mitu w psychoanalizie / Ewa Kwiatkowska. - Kwiatkowska, Ewa (nauki humanistyczne)
Recenzja pracy: Psychoanalityczne wykładnie mitu : Freud, Jung, Fromm / Ilona Błocian. Warszawa, 2010.