Mecz piłki nożnej pomiędzy reprez. Gdyni - reprez. Gdańska. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce na Stadionie w Gdyni 10.09.1946 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne