Pałac - Napieralski, Walter (1929-1978). ([Gdańsk, 1967)
Przedstawia fantazyjnie skomponowaną, reprezentacyjną budowlę z dużą ilością różnorodnych okien, wież i dachów.
Tyt., sygn. aut. dopisane ołówkiem ręką aut. pod kompoz.: Pałac (drzeworyt) 2/20 Napieralski. Miejsce wyd. wg działalności aut. Data wg wklejki wystawowej na odwrocie.