An der Pferdetränke in Danzig - Lange, Carl (1885-1959). (Danzig-Oliva : Aus dem Volkskalender "Danziger Bote" Herausgeber Carl Lange, 1926)
Przedstawia kamienice nad kanałem Raduni przy ul. Wodopój, ok. 1935 r.
Data wg działalności wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe