Gdańsk - Ratusz Główny Fragm[ent] attyki renesansowej / Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia herb Prus Królewskich na renesansowej attyce Ratusza Głównego, ok. 1950 r.