[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z rozporządzeniem Ministrów: Komunikacji, Administracji Publicznej ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych.