Ex Libris Fruke Van Der Zee / Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) ([wydawca nieznany], 1980)
Na tle wiejskiej zagrody, dwie postacie ludzkie i krowa, u góry w owalu napis: Ex Libris Fruke Van Der Zee. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.