[Afisz. Incipit] Obywatele! Znaleźli się opiekunowie i obrońcy Niemiec ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz nawołujący do udziału 11 września w wiecu protestacyjnym przeciwko wystąpieniu sekretarza stanu USA Jamesa F. Byrnesa 4.09.1946 w Stuttgarcie.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.