Ulica Długa, prace rozbiórkowe wieży poczty, w dali zniszczenia [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia robotnika przy pracach rozbiórkowych na dachu budynku poczty przy ul. Długiej, w głębi wieża Kościoła Mariackiego, 1950 r.