Libri Ireny Pijaczewskiej / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1968)
Nad zarysem panoramy miasta stylizowany kwiat, napis u góry: Libri, u dołu: Ireny Pijaczewskiej, nazwisko właścicielki powtórzone jeszcze dwukrotnie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.