Sehr geehrter hern Kegelvater Kafemann Bruder [...]. (s.n.], 1877)
Pismo/list z 21.10.1877 r. skierowane do pana Kafemanna, członka klubu kręglarskiego Marine-Kegel-Klub, który był w tym czasie "Kegelvater" klubu.