[Afisz. Incipit:] Przegląd roku 1938 (żywy dziennik) wygłoszą - Związek Zawodowy Literatów Polskich. Oddział (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1938)
Afisz informujący o wieczorze 30.12.1938 r. w sali Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Keywords: Uniwersytet Jagielloński -- 1900-1945 -- druki ulotne