[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe dla dzieci i młodzieży Zielony mosteczek / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Natalia Gołębska, scenografia: Halina Bajońska, muzyka: Jerzy Dobrzański.