[Afisz. Incipit] Powiatowy Inspektorat Przysposobienia Rolniczo-Wojskowego w Słupsku urządza w dniu 31.12.1947 r. tradycjnego Sylwestra ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie sylwestrowej w Słupsku 1947 roku.