Restaurant u[nd] Café, Bes[itzer] Th. Reimann, Ostseebad Heubude (Paul Lukowski, Postkartenverlag, 1914)
Przedstawia restaurację Theodora Reimanna przy ul. Nad Brzegiem 1 (niem. Weichseluferstraße) na Stogach, ok. 1915 r.