Restaurant u[nd] Café, Bes[itzer] Th. Reimann, Ostseebad Heubude - Paul Lukowski (Gdańsk). (Danzig : Paul Lukowski, Postkartenverlag, 1914)
Przedstawia restaurację Theodora Reimanna przy ul. Nad Brzegiem 1 (niem. Weichseluferstraße) na Stogach, ok. 1915 r.
Data wg działalności wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe