Danzig Aus der Kunstsammlung des Herrn L. Gieldzinski. - Charles Lehmann Kunst-Anstalt (Berlin). (Berlin : Charles Lehmann, Kunst-Anstalt, 1905)
Przedstawia kolekcję sztuki Lessera Giełdzińskiego prezentowaną w Gdańsku, ok. 1910 r.
Data wg budowy k. poczt. i przedstawienia.
Nr serii No. 629 D.
Keywords: Giełdziński, Lesser -- (1830-1910) -- kolekcje dzieł sztuki -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe