[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Pomimo niejednokrotnych zarzadzen w dalszym ciagu stosuje sie przez mieszkanców m. Leborka masowe demolowanie ... - Sławiński, Stefan (polityka) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia z 28.10.1947 r.