Kazimierz Żorawski Prezes T. N. W. 1931 : Dla Vpamiętnienia Odbvdowy Pałacv Staszica Siedziby Tow. Navk. Warsz. / J. Aumiller. - Aumiller, Józef (1892-1963) ([M. W.], 1931)
Na awersie profil w lewo, w otoku napis: Kazimierz Żorawski Prezes T. N. W. 1931, poniżej sygnatura artysty: J. Avmiller. Na rewersie u góry budynek, niżej napis: Dla Vpamiętnienia Odbvdowy Pałacv Staszica Siedziby Tow. Navk. Warsz.