Das schöne Weichselland : Danzig, Elbing, Deutsch Eylau, Marienburg, Marienwerder, Stuhm. (Danzig : [wydawca nieznany], 1935)
Folder tursytyczny.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Turystyka -- Polska -- 1900-1945.; Turystyka -- Niemcy -- 1900-1945.