[Afisz. Inc.:] Ogłoszenie zawiadamiamy, że posiadamy na składzie (...) - Centrala Spółdzielni Spożywców "Społem". Oddział Rejonowy (Kwidzyn). (Kwidzyń : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o możliwości kupna węgla.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne