Artibus Et Litteris Ex Libris Zygmunta Latoszewskiego M. N. - Nehring, Maciej (1901-1977) (1934)
Między dwiema gałązkami wawrzynu lira. U góry napis: Artibus Et Litteris, na lirze napis: Ex Libris, u dołu napis: Zygmunta Latoszewskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.