[Afisz. Incipit:] Teatr Małych Form Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych w Krakowie ... Ucieszna mizeryja (polska komedia rybałtowska) ... ([wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Józef Maśliński, scenariusz: Wiesław Górecki.