Moneta. 3 kopiejki Ost Gebiet 1916. ([Wydawca nieznany], 1916)
Moneta. Awers: W centralnej części umieszczono napis niemiecki Gebiet des Oberbefehlhabers Ost ozdobiony gałązkami dębowymi, poniżej znak mennicy, całość perełkowym otoku. Rewers: Żelazny Krzyż, u góry cyfra 3, poniżej napis w języku rosyjskim Кopejki, pod spodem rok 1916.