[Afisz. Incipit] Na rzecz Związku b. Więźniów Politycznych ... koncert popularny ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 28.03.1947 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.