Medal. W 70 Rocznicę Zwycięstwa Bitwa Warszawska 15.VIII.1920. ([Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne], 1990)
Medal. Awers: Półpostać kroczącego Józefa Piłsudskiego, w głębi szarża kawalerii, u góry napis: W 70 Rocznicę Zwycięstwa. Na dole napis: PTAiN Warszawa 1990. Rewers: na pierwszym planie żołnierze w okopie, w głębi panorama Warszawy od strony Wisły, nad nią Orzeł z ryngrafem na piersi, u dołu napis: Bitwa Warszawska 15.VIII.1920.