Geistliche Abend-Musik : zum Besten der Kriegshilfe in der Gemeinde. (s.n.], 1917)
Program artystyczny wieczoru, który miał miejsce w Sankt Johanniskirche zu Danzig (kościół św. Jana) w niedzielę palmową 1 kwietnia 1917 r.