Ex Libris Dr. Semsey Andor / [Józef Szuszkiewicz]. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) ([wydawca nieznany], 1965)
Na tle krzewów winorośli leżąca naga dziewczyna z kiścią winogron w ręce, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr. Semsey Andor. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.