Teksty biblijne mówiące o objawieniu Ojca i o życiu jako o pielgrzymowaniu do domu Ojca / Luciano Pacomio ; tł. Lucjan Balter. - Pacomio, Luciano (1941- )
1. Z czego wychodzimy? 2. Jezus i Ojciec. 3. Ojciec a my. 4. My i Ojciec. 5. Bóg jest Ojcem. Zarys ujęcia systematycznego.