[Afisz. Incipit] Liga Morska Oddział w Oliwie zawiadamia ... wieczór towarzyski ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze towarzyskim w sopockim Grand Hotelu, 5.11.1947 rok.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.