Dobra uczelnia : czyli jaka? - Podwójcic, Krzysztof (1979- ). (2017)
Dobra uczelnia - ale w jakim kontekście? ; dobra uczelnia według przedstawicieli pracodawców.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 83-84.