Charles Ludlam - Par paranoje = Reverse Psychology / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 2.07.2016 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Adam Orzechowski, scenografia, kostiumy i światło: Magdalena Gajewska.