Dni folkloru w Kartuzach / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia kaszubów w strojach ludowych podnaczs Dni folkloru w Kartuzach, 14 listopada 1969 roku.