Dni folkloru w Kartuzach - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia kaszubów w strojach ludowych podnaczs Dni folkloru w Kartuzach, 14 listopada 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Kartuzy; Strój ludowy -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region) -- fotografie; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie