Godni szafarze wielkiej tajemnicy wiary / Józef Kudasiewicz. - Kudasiewicz, Józef (1926-2012)
Wielka tajemnica wiary. Wiara szukająca zrozumienia. Charyzmat spotkania. Aktywność celebransa. Ostatnia deska ratunku.