Godni szafarze wielkiej tajemnicy wiary - Kudasiewicz, Józef (1926-2012). (2010)
Wielka tajemnica wiary. Wiara szukająca zrozumienia. Charyzmat spotkania. Aktywność celebransa. Ostatnia deska ratunku.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kapłaństwo; Katolicyzm; Duszpasterstwo; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej