Obywatele! Wrogie względem Władzy Radzieckiej żywioły w miastach i wsiach [...] - Timoshenko, Semën Konstantinovič (1895-1970). ([S.l. : s.n., 1939)
Odezwa Timoszenki do ludności polskiej z września 1939 r.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne