[Afisz teatralny] Jan Tetter - Mur / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 13.09.1975 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Urszula Kenar.